Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El XVII SPANISH OPEN SALOU de Balls Esportius omple les grades del Pavelló d’Esports

dilluns 07 desembre 2015

Dissabte  es va celebrar el WDSF WORD CHAMPIONSHIP SENIOR I LATIN, amb els espanyols Ruben Viciana Lopez i Eva Moya en primera posició.

 

Avui dilluns podrem gaudir del SHOW DANCE per a grups on podrem veure alguns grups de ballarins amb Síndrome de Down

 

Des de divendres  el Pavelló d’Esports de Salou manté les portes obertes per rebre als més de 2.000 ballarins que estan participant al 17a edició de l'Spanish Open Salou 2015, sota el patrocini institucional del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Salou i amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de la capital de la Costa Daurada. Dissabte a la tarda  vam poder veure el WDSF WORD CHAMPIONSHIP SENIOR I LATIN en que les parelles Ruben Viciana Lopez / Eva Moyavan i Eduardo Cervera Martinez / Piedra Escrita Medina Mateos van aconseguir la primera i tercera posició del podi respectivament.

Durant el cap de setmana s’han disputat altres competicions internacionals Top del Ranking mundial com el WDSF INTERNATIONAL OPEN LATIN i el  WDSF OPEN YOUTH LATIN on altres dos parelles espanyoles van tornar a quedar en primera posició, Guillem Pascual / Rosa Carne i Lucas Samuel Lopez Pla / Mar Albelda respectivament.

Una altre de les sorpreses del cap de setmana va ser la exhibició de Hip Hop de l’escola Sandra Rubí de Salou, que diumenge a la tarda ens van delectar amb diverses coreografies de ballarins de diferents edats.

 

Aquesta tarda a partir de les 18h es podrà gaudir del VI OPEN SHOW DANCE al que participaran 7 equips d'Adults i 2 equips Senior, aproximadament 300 participants provinents de ciutats com Bilbao, Barcelona, Castelló, Montcada i Reixac, Reus, Amposta, Alcarràs, Constantí, Roquetes, Tossa de Mar, Burriana, Rubí i Tarragona. Entre els participants comptarem amb grups de nens amb Síndrome de Down un dels moments més esperats pel públic assistent.

Entre avui dilluns i dimarts, podrem gaudir del MASTER NACIONAL SPANISH OPEN SALOU 2015 en la seva 17ª edició.

El SPANISH OPEN SALOU és un esdeveniment organitzat i produït per Publiolimpia, SLU gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Salou .  Durant tot el cap de setmana el Pavelló Municipal d'Esports de Salou no ha parat de rebre espectadors al llarg del dia, amb més intensitat durant la tarda nit i principalment a les finals i semifinals de cada campionat.

L’esdeveniment es pot seguir en streaming a RTVE al següent link:  http://www.rtve.es/deportes/mas-tdp/ o a la mateixa pàgina web del festival: www.spanishopensalou.com. Pel que es pot seguir el festival en directe des de qualsevol part del mon.

Aquest és un dels esdeveniments esportius de major envergadura i importància que se celebra al municipi i atrau milers de persones entre participants , jutges i públic que contribueixen a la dinamització del municipi tant a nivell econòmic , com a la difusió de la marca "Salou" tant a nivell nacional com internacional .

També cal agrair la col·laboració de les diferents entitats com la FEBD ( Federació Espanyola de Ball Esportiu) i la World Dance Esport Federation, així com la col·laboració dels diferents sponsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible un any més.

Galeria d'imatges

spanish.jpg
SPANISH_OPEN_SALOU_2015-3.jpg
SPANISH_OPEN_SALOU2015.jpg

Document Actions