Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ELECCIÓ MISS NITS DAURADES SALOU 2004

dimarts 29 juny 2004

El Patronat de Turisme de Salou organitza el Certamen de Bellesa per a l'Elecció de 'Miss Nits Daurades ' Salou 2004' dins les festes d'estiu de Salou, el proper dia 9 d'agost. L'acte estarà dirigit i coordinat per Magda Simó Models Agency.

Hi podran participar totes les joves que ho desitgin, atenent a les següents condicions:

Tenir més de 15 anys (Totes les candidates menors d'edat podran participar-hi sempre i quan el pare/mare o tutor faciliti a l'entitat organitzadora una autorització per escrit).

Cal omplir la fitxa d'inscripció al concurs i facilitar-la o bé al Patronat de Turisme de Salou, o bé a Magda Simó Models Agency, acompanyada d'un composite o fotografia teva, abans del proper dia 15 de juliol.

El dia 15 de juliol de 18.00h a 21.00h, al Patronat de Turisme de Salou: Av. Jaume I, nº 4 es realitzarà el càsting de selecció de les candidates a l'Elecció de Miss Nits Daurades ' Salou 2004. Cal la teva presència on et comunicarem si has estat seleccionada o no per participar al concurs.

El concurs se celebrarà a Salou el dia 9 d'agost de 2004, i caldrà que estiguis tot el dia disponible, per a realitzar assajos i finalment a partir del vespre el certamen de bellesa.

Si ets una de les candidates seleccionades al càsting del proper dia 15 de juliol t'informarem del dia que es realitzarà un vídeo promocional de Salou i de totes les candidates, et direm quin dia hauràs de venir a Salou per tal d'enregistrar aquestes imatges.

El mateix dia del càsting t'informarem, si has estat seleccionada, de tot el desenvolupament del concurs. No has de patir pel vestuari, l'organització s'encarrega de tot.

Un cop hagis estat seleccionada sàpigues que participar en aquest esdeveniment suposa un compromís per part teva, has signat la participació i ja no et pots fer enrera, pensa que si estàs indecisa estaràs ocupant el lloc d'una altra persona que potser es queda fóra amb molt d'interès.

Totes les candidates que participaran en l'elecció tenen obsequis de diverses firmes, no obstant les tres guanyadores rebran a més a més una compensació econòmica valorada en:

Miss Nits Daurades ' Salou 2004 : 600'
1ª Dama d'Honor: 450'
2ª Dama d'Honor: 300'

Totes les candidates que havent participat en edicions anteriors del certamen no hagin estat premiades amb el títol de Miss Nits Daurades podran tornar a participar en el mateix.Si tens ganes de passar-ho bé i viure una experiència inoblidable no ho dubtis i participa-hi!

Document Actions