Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ELIZABETH LAKER, Miss RNB Espanya: "Vull treballar perquè hi hagi més inclusió social"

dilluns 15 abril 2024

Elizabeth Laker va ser coronada dissabte passat com la nova reina de la bellesa a nivell nacional. Una corona per la qual ha treballat amb esforç i il·lusió durant els últims dos anys i que ara una combinació de factors ha fet que anés a parar a les seves mans. Aquesta jove, de caràcter dòcil, però amb una gran fortalesa interior, és una persona compromesa amb la societat i, per això, vol aportar el seu gra de sorra durant el seu regnat. En sentir el seu nom com a guanyadora va experimentar una gran emoció, que va transmetre al públic i a l'organització, al Teatre Auditori de Salou, ple a vessar.

Com se sent després d'haver guanyat el títol de reina de la bellesa d'Espanya?
Estic super feliç, la veritat és que no m'ho esperava per res, em va agafar molt desprevinguda. Era una competència on les candidates tenien molt nivell, havien treballat moltíssim i no se sabia, fins a l'últim moment, qui podia guanyar.

Es va complir el seu somni...
Sí, per a mi ha estat un somni molt gran, ja que aquesta és la segona vegada que em presento. La primera no ho vaig aconseguir i estic molt contenta que el meu treball, en aquests dos últims anys, que va ser l'última vegada que em vaig presentar, hagi portat els seus fruits i hagi aconseguit la meva meta, que era emportar-me la corona.

Quina opinió li mereix Salou? Coneixia aquesta ciutat?
M'ha encantat Salou. Crec que és un lloc perfecte per a unes vacances. Hi ha bon clima, l'hotel és meravellós, hi ha activitats... M'ha encantat anar a les tirolines i a PortAventura. Crec que Salou té molt a oferir i és ideal per a tothom, tant famílies com adults. Ja havia estat, anteriorment, a Salou per al certamen de Míster Espanya, però abans d'aquest esdeveniment no la coneixia i estic molt contenta d'haver vingut.

La nova Miss RNB Espanya diu que Salou té molt a oferir i és ideal per a tothom, tant famílies com per a adults

Quins projectes té a partir d'ara, a part de representar a Espanya?
El meu objectiu és utilitzar la veu que em dona RNB Espanya per poder conscienciar al públic sobre les discapacitats no visibles, perquè jo pateixo de discapacitat cognitiva, i al ser una limitació que no es veu, al final, no se li dona tanta importància. Hi ha molts nens i nenes que, segurament, estan passant el mateix que jo de petita, situacions en les quals senten que estan fora de lloc, no tenen confiança o no entenen la situació que estan vivint perquè no hi ha ningú que els ajudi. La meva intenció és que hi hagi més consciència sobre aquest tipus de situacions perquè es pugui ajudar a tots aquests nens i fins i tot adults que encara es senten fora de lloc. En definitiva, treballar perquè hi hagi més inclusió social.

El meu objectiu és utilitzar la veu que em dona RNB Espanya per poder conscienciar al públic sobre les discapacitats no visibles, perquè jo pateixo de discapacitat cognitiva

Com ha superat aquesta discapacitat cognitiva?
Ha estat difícil per a mi poder arribar al nivell en què estic ara, perquè jo no em vaig desenvolupar com altres nens... Vaig tenir dificultats a l'hora de llegir, a l'hora d'escriure, a l'hora d'aprendre... És part de mi, però no ha suposat cap barrera per poder aconseguir les metes que vull.

Document Actions