Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els ‘Qué vida más triste’ actuaran el cap de setmana a Salou

Demà divendres a la Carpa Jove, sessió golfa d’humor

dijous 28 gener 2010

En motiu de la Festa Major d'Hivern la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou ha organitzat per demà divendres 29 de gener una sessió golfa d'humor amb l'actuació dels "Qué vida más triste". Es tracta d'una sèrie d'humor que s’emet per la Sexta creada per Natxo del Agua i Rubén Ontiveros .

La sèrie tracta sobre la vida de Borja, un noi de Basauri a qui li succeeixen desventures i situacions gracioses cada setmana. Durant les tres primeres temporades, emeses a través d'Internet, Borja Pérez explica la seva vida als espectadors fingint que està gravant un videoblog cada diumenge. Borja representa una mica de tots nosaltres, és un perdedor a l'ús, amb el qual tots en algun moment ens podem sentir identificats


La sèrie porta ja sis temporades, les tres primeres a Internet i les tres següents a la televisió, la Sexta. Cada episodi comença amb Borja Pérez assegut al llit de la seva habitació, mirant als espectadors. Amb gran èmfasi, els descriu una situació que li hagi passat recentment. No obstant això, Borja moltes vegades no és sincer, i l'espectador descobreix les seves mentides perquè el relat del narrador està esquitxat de flashbacks on veiem el que realment va passar. Tots aquells que vulgueu veure aquest magnífic espectacle d'humor podreu fer-ho a partir de l'1 de la matinada a la Carpa Jove instal·lada davant de l’Ajuntament amb entrada gratuïta.

Fitxers adjunts

Document Actions