Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els “fideus negres de Salou” resisteixen el mal temps

Més de 500 persones van degustar aquest plat típic tradicional malgrat l’ambient fred i plujós

diumenge 05 febrer 2012

Malgrat el temps enguany no ha estat un aliat, els salouencs i salouenques no han deixat de sortir al carrer per celebrar els actes més representatius i esperats.

Si ahir el Cos Blanc reunia més de 26.000 persones, avui l’acte de degustació dels tradiconals “fideus negres de Salou” ha repartit més de 500 racions en el marc del Club Nàutic de Salou, i en un ambient fred, núvol i plujós. Els participants a aquest acte popular van poder degustar aquesta especialitat de fideus previ pagament d’un tiquet amb un preu simbòlic.  L’alcalde de Salou, Pere Granados, que va assistir a l’acte acompanyat de diversos regidors, va remarcar que “la recaptació que es faci anirà destinada a una entitat benèfica i humanitària, com es ve fent en aquest tipus d’àpats populars”. En aquest sentit afegia que “és una forma de convertir també la festa en un acte de solidaritat i d’ajuda a aquelles entitats que tenen una funció d’estricte sentit social”.

Per la seva banda, la regidora de Cultura i Festes, Ma José Rodríguez, manifestava que “la fideuada, igual que el vermut popular, volen fomentar aquell sentiment de germanor i d’amistat entre els participants, tenint com a motiu un acte relacionat amb la gastronomia, que és una forma d’aplegar un bon nombre de persones

Galeria d'imatges

fideus_Salou1_baixa.JPG
fideus_Salou2_baixa.JPG
fideus_Salou1_baixa.JPG
fideus_Salou2.JPG

Document Actions