Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els aficionats als ordinadors tenen una cita amb la Salou Lan Party aquest cap de setmana

dijous 16 octubre 2008

El Punt d'Informació Juvenil de Salou (PIJ), situat a la Plaça del Carrilet, es convertirà aquest cap de setmana en el lloc de trobada dels aficionats als ordinadors. El motiu és que en aquest espai se celebrarà entre el 17 i el 19 d'octubre, la Salou Lan Party.

La 6ª edició d'aquesta concentració d'aficionats als ordinadors en què cadascun dels participants ha de portar el seu propi ordinador per connectar-se a la xarxa i així poder compartir arxius i jugar a diferents jocs (entre aquests, el Counter Strike i el Warcraft III), començarà el proper divendres, a les 20 hores; i finalitzarà diumenge, a les 18 hores.
Durant aquest temps, hi haurà, a més, xerrades i concursos i es lliuraran premis. Un dels concursos organitzats, per exemple, estarà relacionat amb el joc de Wii 'Rock Star Band', que és una barreja entre el 'Sing Star' i el 'Guitar Hero' que afegeix una bateria.

Els interessats en apuntar-s'hi, han de reservar la seva plaça a través del correu electrònic inscripciones@saloulanparty.es. El preu de la inscripció, que inclou els menjars, és de 25 euros. Hi haurà un màxim de 50 places.

La Salou Lan Party està organitzada per l'Ajuntament de Salou i el Consell Local de Joventut

Document Actions