Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els agents de viatge d’Irlanda situen Salou entre les cinc millors destinacions de mercat familiar

La capital de la Costa Daurada rep l’Irish Travel Industry Awards. Durant el 2011 Salou va comptar amb prop de 200.000 pernoctacions de visitants procedents d’aquest país

dimarts 31 gener 2012

Un any més, el Patronat de Turisme de Salou ha estat present a la fira de turisme ‘Holiday World’ de Dublín del 27 al 29 de gener. La participació de Salou ha estat amb un taulell compartit amb PortAventura dins l’estand de l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) des d’on s’han dut a terme diversos contactes i reunions amb TTOO, agents de viatges o el mateix president  d’ITOF  ( Federació  de Turoperadors  Irlandesos). En aquest sentit, el regidor de Turisme de Salou, Benet Presas, després de la reunió mantinguda a la fira amb el Director de l’OET de Dublín  i  la Directora de TUI Irlanda confirma un seu creixement de la demanda turística de la destinació de la Costa Daurada. “Es respira un cert optimisme tot i la recessió i les previsions per aquest any de moment són esperançadores; el que confirma el nostre posicionament com a principal destinació per a la península per al mercat irlandès”, ha assegurat. Precisament, en el marc de la celebració d’aquesta fira, el passat dijous 26 de gener van lliurar-se els Irish Travel Industry Awards; els principals premis per als proveïdors i distribuïdors de la indústria de viatges a Irlanda. La gala va comptar amb una assistència de prop de 500 persones entre agents de viatges, T.T.O.O. empresaris turístics i autoritats; i de les diverses categories entre elles, a la millor destinació de sol i estiu on Salou va quedar finalista junt amb altres quatre destinacions (Algarve (Portugal); Lanzarote (Illes Canàries); Mallorca (Illes Balears) o Turquia). Aquests premis s’aconsegueixen per votació dels agents de viatge Irlandesos.

http://irishtravelindustryawards.com/finalists/

Cal recordar que el turista irlandès per a Salou va representar la temporada passada un total del  5% del visitants estrangers  a Salou ocupant la cinquena posició entre els nostres mercats emissors, segons dades de l’Observatori l’any 2011; amb gairebé un total de 200.000 pernoctacions de turistes irlandesos i amb una arribada de 81.000 passatgers a l’aeroport de Reus. El seu perfil és el d’un turista fidel i enamorat de la Costa Daurada, que es desplaça  majoritàriament amb avió, viatja amb la família i la seva estada aproximada és de 7 dies.
Així, per aquesta temporada es confirma que els dos turoperadors més importants, TUI i Thomas Cook, mantenen el mercat de Salou com a prioritari amb l’arribada  de 7 vols  setmanals   procedents de Dublín i 2 més de Cork cap a l’aeroport de Reus per la temporada d’estiu 2012; però també hi haurà vols d’altres companyies com Ryanair; Monarch Airlines o HolidayCheck.
Una de les novetats de la fira de Dublín on enguany, per primer cop s’ha incorporat dins l’oferta turística de la fira una secció especial de promocions per a sèniors majors de 55 anys. “És una oferta que també ens interessa capitalitzar”, ha anunciat Presas.
La fira va reunir un total de 645 empreses expositores , entre les quals  hi havia, companyies aèries, aeroports, cadenes hoteleres, touroperadors, i agents de viatges amb venta directa al públic.

Galeria d'imatges

dublin_2012_003.JPG
dublin_2012_014.JPG
dublin_2012_003.JPG
dublin_2012_014.JPG

Document Actions