Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els agents interins de la Policia Local finalitzen el curs i reben les seves credencials

Un total de 14 agents de Salou han finalitzat amb èxit el curs d’aprenentatge intensiu per poder treballar al servei del ciutadà reforçant la seguretat durant els mesos estivals

divendres 06 maig 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb l’Inspector en Cap de la Policia Local, José Luís Gargallo, el regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto Del Hierro, i la cap de la secció de Formació Bàsica de l’Escola de Policies de Catalunya, Imma Molas, han entregat les credencials als 14 nous policies interins que han finalitzat la formació preparatòria per poder prestar el servei al ciutadà.
El curs que ha tingut una durada de 120 hores; va començar el passat 11 d’abril i ha finalitzat avui. Els futurs agents han realitzat  pràctiques intensives, com ha explicat Gargallo, “és imprescindible haver realitzat una part pràctica per entendre i conèixer de primera ma que suposa prestar un servei al ciutadà”. En canvi, els interins no podran dur a terme tasques de policia judicial o d’atestats, unes funcions que queden relegades per llei als agents de carrera.
Cal destacar que aquest curs de l’Escola de Policies de Catalunya, el novè que té lloc a Salou, és l’únic que es fa de manera descentralitzada durant el primer semestre de l’any. Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat el conjunt d’agents per haver superat les proves i haver obtingut una plaça. “Esperem que desenvolupeu la feina amb la màxima professionalitat i voluntat de servei”, ha explicat. Granados, els ha encoratjat a fer tot el que estigui a la seva ma “donat que la seguretat és un servei fonamental, i des del Consistori és fa un gran esforç per continuar reforçant la seguretat ciutadana donat que per nosaltres és una prioritat”.

Els futurs agents seleccionats començaran a treballar durant aquest mes de maig i fins al mes d’octubre en el dispositiu que s’estipula anualment com a reforç dels 78 agents fixes dels que consta la plantilla de la Policia Local de Salou.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions