Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de 3er de primària del CEIP Salou visiten l’Ajuntament

Uns 40 nens i nenes s’han entrevistat amb l’alcalde per posteriorment visitar les dependències municipals

dimarts 16 març 2010

Aquest matí una quarantena de nens i nenes de 3er de primària del CEIP Salou han visitat les dependències municipals. La visita els ha servit per aprofundir i ampliar els coneixements que tenen sobre el municipi i alhora els ajudarà a dur a terme el treball que estan fent sobre Salou i el seu entorn.

Durant la visita els alumnes d’edats compreses entre els 8 i els 9 anys s’han entrevistat amb l’alcalde del municipi, Pere Granados, al qual li han formulat tot un seguit de preguntes que posteriorment els serviran per desenvolupar el treball que estan duent a terme. Granados, ha explicat que: “dona gust veure com els més petits del municipi s’interessen per la nostra historia i per les nostres tradicions ja que ells són el nostre futur”. A la trobada també hi ha assistit el Regidor d’Ensenyament, David Ninyà, la Regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, i la tècnica de participació ciutadana, Mª José Rodríguez.

Un cop finalitzada l’entrevista amb l’alcalde els alumnes han visitat les instal·lacions municipals així com el Teatre Auditori de Salou molt conegut per la gran majoria d’ells. Cal recordar que la setmana vinent una setantena d’alumnes de 4rt de primària del CEIP Salou tenen pendent una visita a la corporació municipal per tal de veure com funciona, com s’estructura i les diverses instal·lacions de que disposa.

Document Actions