Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de 3r de Primària del CEIP Europa visiten l'Ajuntament de Salou

dilluns 25 febrer 2008

Una quarentena d'alumnes de 3r de Primària del CEIP Europa de Salou han visitat aquest matí l'Ajuntament de la ciutat. Després de fer un recorregut per les instal·lacions del consistori, han participat en un ple municipal simulat, presidit per l'alcalde, Antonio Banyeres. A més d'explicar-los el funcionament dels plens, la màxima autoritat municipal ha respost les preguntes dels infants, interessats, per exemple, en saber quin horari compleix diàriament i com s'organitza l'Ajuntament.

La visita al consistori d'aquests nens i nenes de 8 anys és una de les activitats programades dins de l'assignatura de Medi Social, segons han explicat avui els mestres que els han acompanyat (Pilar Ferré, Josep Maria Tost i Josep Viladrich), juntament amb el regidor d'Ensenyament, Paco Gaya. Dins d'aquesta assignatura, han estudiat el municipi de Salou.

Amb el mateix objectiu pedagògic, el proper dimecres es desplaçarà fins al consistori salouenc un altre curs de 3r. En total, entre aquest dilluns i dimecres passaran per l'Ajuntament uns 75 alumnes del CEIP Europa.

Document Actions