Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de 3r de Primària del CEIP Salou visiten l'Ajuntament

dimarts 01 abril 2008

Una vintena d'alumnes de 3r de Primària del CEIP Salou van visitar ahir al matí l'Ajuntament del municipi. Després de recórrer les instal·lacions del consistori, van ocupat les cadires dels regidors a la sala de plens i cadascun d'ells va tenir l'oportunitat de fer una pregunta a l'alcalde, Antonio Banyeres.

Aquests nens i nenes de 8 i 9 anys van interessar-se per saber, per exemple, en què consisteix la seva feina, quants regidors hi ha i quines són les seves funcions; quant de temps dedica al desenvolupament del seu càrrec; i quins són els monuments i carrers més importants de la ciutat.

Aquesta activitat ha servit perquè aquests infants hagin pogut complementar el que han après a l'aula, dins l'assignatura de Medi Social, en què han estudiat l'Ajuntament de Salou, segons van explicar ahir les dues professores que els han acompanyat, Frangi Gutiérrez i Maite Masegué.

Amb la mateixa finalitat pedagògica, avui s'han desplaçat fins a l'Ajuntament els altres dos grups de 3r de Primària del CEIP Salou (l'A i el B). El mateix van fer el mes passat els alumnes de tercer del CEIP Europa.

Document Actions