Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de l’escola municipal de Música de Salou acomiaden el curs amb diversos concerts

dimarts 14 juny 2016

Des d’avui i fins el proper dimarts s’aniran succeint  audicions de tancament i el gran concert final ‘Colors’ serà el dimarts dia 21 

 

L'Escola Municipal de Música de Salou està a punt de tancar el curs, i com cada any celebra les últimes audicions. Els més petits tenen el seu espai avui dimarts amb el ‘Conte de Roda’, en la que els protagonistes són els alumnes d’Iniciació (6-7 anys), que el curs vinent comencen a estudiar instrument. Faran sons amb els instruments de l'Escola acompanyant el conte i serà el seu primer concert instrumental. Amb ells també tocaran els professors de l’EMMS.

La propera cita serà ja el dijous dia 16 quan se celebraran dues audicions de Música de Cambra (duets o trios..) amb alumnes de totes les edats, a les 17'00h i a les 19'00h a la Sala Xavier Turull. Per acabar la setmana serà el torn de l'Aula de Música Moderna; aquesta oferirà un concert el divendres 17 amb tots els combos de música moderna de l’EMMS. Serà a la Sala Xavier Turull a les 19'00h i està oberta a tot el públic.

La recta final de curs serà el dilluns 20 primer amb un petit concert de cambra a càrrec dels més grans, a les 18h a la Sala Xavier Turull i una hora més tard, a les 19h amb una audició de Composicions d'alumnes de Nivell Mitjà, a la Sala Xavier Turull, amb composicions realitzades pels mateixos alumnes.

Finalment, dimarts 21 de juny a les 19'00h al TAS serà el dia gran, amb un concert amb totes les agrupacions de l’EMMS (orquestres de corda, Orquestres de Guitarra, Banda, Cors infantil, mitjà i Duorum, Grup de saxos, Grup de flautes, Grup de Percussió...). Aquest concert de gran format porta per nom enguany Colors i està obert a tot el públic fins a exhaurir localitats al TAS.

Galeria d'imatges

emms.jpg

Document Actions