Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de la UEC comencen el curs ‘Iniciació a les tècniques de cuina II”

L’objectiu és promoure les seves capacitats laborals i habilitats socials per la seva incorporació al món professional

divendres 01 abril 2011

Avui els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida de Salou comencen el curs “Iniciació a les tècniques de cuina II”. Aquest curs està dins del projecte “Salou T’inclou” que promou el Pla Educatiu d’Entorn. El curs té una durada de vint hores i es realitzarà a les instal•lacions de l’Hotel Oasis Park de Salou durant les dos primeres setmanes del mes d’abril. Els alumnes veuran i participaran “in situ” d’una cuina d’hotel dins de l’horari laboral, d’aquesta manera faran un “tast” d’aquesta feina i podran desenvolupar les seves capacitats laborals que els ajudarà a la seva futura incorporació al món laboral.

El treball es distribuirà entre els diferents departaments de fred, calent i postres. Cada alumne es situarà en cadascú d’aquests, on realitzarà la feina que correspongui amb l'equip professional de cuina de l'hotel. Els professors valoren molt positivament aquesta “enriquidora experiència”, ja que és un dels objectius per al desenvolupament integral de l’alumne, l’elaboració del seu projecte de vida. Actualment, l’equip docent treballa al Centre de Formació Atenea per tal de desenvolupar les habilitats socials dels joves i contribuir a la seva inserció laboral.

Document Actions