Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de la Unitat d'Escolarització Compartida de Salou reben la visita de l'alcalde

dilluns 14 abril 2008

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, juntament amb el regidor d'Ensenyament Paco Gaya i l'inspector d'Ensenyament de la zona, Carles Jardí van visitar la setmana passada la Masia Tous, l'edifici situat al carrer Maria Castillo on està ubicada la Unitat d'Escolarització Compartida de Salou (UEC).

De la mà de la directora d'aquesta unitat, Hermínia Martí, els representants municipals van poder conèixer així la tasca educativa que es duu a terme en aquest centre, on s'ofereix un recurs personalitzat de seguiment i acompanyament acadèmic, formatiu i personal a 15 estudiants d'ESO amb dificultats d'inserció al sistema educatiu.

Aquests 15 alumnes reben lliçons de matemàtiques, llengües, ciències experimentals, educació visual i plàstica, música i educació bàsica i fan diversos tallers. Per exemple, d'auxiliar de cuina, de serveis de restauració i d'atenció al públic; de manipulació higiènica d'aliments, de riscos laborals i d'ajudant de feines portuàries. A més, aprenen bons hàbits i coneixements en matèria de sexualitat, salut, educació viària, etc.

Document Actions