Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de l'Aula Oberta d'Expressió Oral actuaran al Centre Cívic

divendres 04 abril 2008

Els alumnes del Cicle Mitjà i Cicle Superior dels CEIP Salou, Santa Maria del Mar, Europa i Escola Elisabeth mostraran públicament aquesta propera setmana què és el que han après a l'Aula Oberta d'Expressió Oral.

L'Aula Oberta d'Expressió Oral és una activitat organitzada des de fa uns anys per la Regidoria d'Ensenyament del municipi, consistent en classes on se'ls ensenya, entre altres coses teatre, i en general a conèixer millor el seu 'instrument' (ment-cos-veu) perquè sàpiguen utilitzar-lo segons les circumstàncies concretes en cada moment de la vida.


Aquestes classes, impartides per personal de l'Ajuntament dins l'horari escolar, s'ofereixen amb el convenciment que l'aprenentatge de teatre comporta uns beneficis per als infants: els fa reflexionar, aprendre a expressar les seves emocions i conèixer-se més bé. A més, potencia la seva concentració, desinhibició i sensibilitat; i referma l'autoconfiança i l'hàbit de treballar en equip i parlar en públic.


Per exposar el treball que han dut a terme en aquesta aula de teatre, els que han participat en aquesta iniciativa pujaran aquesta setmana a l'escenari de la sala Costa Daurada del Centre Cívic. Els alumnes del CEIP Europa, el proper dilluns 7 d'abril a les 17 hores; els del CEIP Santa Maria del Mar, dimarts a la mateixa hora; els de l'Escola Elisabeth, dimecres a les 17.30 hores; i els del CEIP Salou, dijous 10 d'abril, a les 17 hores.

Document Actions