Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de Salou obtenen en les proves de competències bàsiques un promig per sobre de Catalunya

dijous 27 novembre 2014

Avui s’ha celebrat la taula mixta d’Ensenyament, la qual ha marcat l’inici de la planificació pel proper curs i una radiografia actual del sector educatiu

 

Salou revalida les bones dades educatives en les proves de competències bàsiques ja assolides l’any passat. En aquest sentit, avui, després de la reunió de la Taula Mixta d’educació que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Pere Granados i de la regidora d’Ensenyament Julia Gómez –com a representants municipals. Així, la delegada territorial d’Ensenyament, Mª Àngels Gonzàlez, ha explicat que xifres en mà “s’han donat uns boníssims resultats en les proves d’aptitud dels alumnes de 4art d’ESO s’han situat a les franges mitges altes, per damunt de la mitjana del conjunt de Catalunya”. A més, ha avançat que de cara al proper curs hi ha consolidat el pla educatiu amb una oferta de manteniment que ve donada per una estabilitat poblacional. Actualment, a Salou hi ha escolaritzats 2305 alumnes a infantil i primària i 1259 més a ESO i BAT.

A la reunió de coordinació entre Generalitat i Ajuntament -que té com a objectiu analitzar les dades demogràfiques per disposar d’una visió sobre les previsions d’augments de natalitat; les accions necessàries per a la millora dels edificis escolars i els seus manteniments, així com les xifres d’absentisme i els resultats acadèmics del curs, que han de permetre incorporar mesures correctores en el cas que no siguin les més adients- també s’ha posat damunt la taula que el proper curs començarà amb 24 places a parvulari i que en ESO i BAT hi ha 1,25 places per alumne; per tant, amb una oferta suficient i consolidada. En aquest sentit però,  la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha obert la porta a que de cara al proper curs hi hagi una ampliació de l’oferta, en la qual s’està encara treballant. La regidora també ha valorat molt positivament la feina que es du a terme en el marc d’aquestes reunions i la bona entesa que existeix al departament en benefici dels alumnes i professors de Salou.

 

Galeria d'imatges

taula.jpg
P1080838.JPG

Document Actions