Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de Salou podran gaudir del transport escolar amb una nova targeta

L’Ajuntament continuarà prestant el servei de transport escolar amb l’objectiu de facilitar l’accés dels alumnes salouencs als centres d’educació públics

dimecres 28 juliol 2010

Els alumnes dels centres públics d’educació primària i secundària de Salou podran continuar gaudint del servei de transport escolar amb la incorporació d’un nou sistema de gestió. El nou mètode consisteix en una targeta de transport escolar mensual que s’ha d’adquirir al Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou i que hauran d’ensenyar a la monitora de l’autobús que utilitzin.

Els infants i joves que facin ús del servei de transport escolar gestionat per l’Ajuntament hauran d’ accedir a l’autocar amb aquesta targeta que s’ha d’haver adquirit els últims cinc dies del mes anterior. El nou sistema no tindrà cap perjudici respecte a ajuts o bonificacions que tingui la família.

L’Ajuntament mitjançant la regidoria d’Ensenyament un any més continuarà prestant el servei de transport escolar amb l’objectiu de facilitar l’accés dels alumnes del municipi als centres públics d’educació primària i secundària donades les característiques de dispersió urbana del territori.

Les famílies que vulguin gaudir del servei de transport escolar el nou curs hauran d’anar al Departament d’Ensenyament a partir del 15 d’agost  de les 10 a les 14 hores per comprar el carnet del mes de setembre i així successivament cada mes. Amb aquest nou sistema, es pretén millorar el servei i complir amb la competència legal que en matèria d’ensenyament tenen els ajuntaments en la participació de la vigilància del compliment de l’escolaritat obligatòria.

Document Actions