Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els alumnes de Salou que fan classes d'expressió oral als col·legis actuen a l'Escola Municipal de Música davant els seus pares

divendres 27 març 2009

Els alumnes de primària dels CEIP Europa, Santa Maria del Mar i Salou; i de l'Escola Elisabeth han actuat aquesta setmana a la sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música de Salou per mostrar als seus pares la feina que duen a terme a les classes d'expressió oral que segueixen als seus respectius centres educatius. Així, han representat públicament alguns dels treballs realitzats a classe, en el marc de l'activitat 'Els recursos teatrals a l'Aula Oberta i Expressió Oral'.

Aquest projecte educatiu, ofert per la Regidoria d'Ensenyament als centres de primària i secundària del municipi amb la contractació de tres professors, té com a objectiu potenciar l'expressió oral i comunicació dels alumnes.

Amb aquesta activitat, es tracta d'aconseguir que els infants aprenguin a concentrar-se, es desinhibeixin, intueixin i imaginin a partir del cos i la veu, creïn, madurin i recreïn dramàticament, superin les dificultats que representa parlar en públic, i aprenguin a llegir i a parlar de manera expressiva.

D'aquesta manera, l'aula oberta s'ha traslladat aquesta setmana fins a la sala Xavier Turull de l'Escola Municipal de Música, per oferir una exhibició als pares dels infants, per tal que coneguin més bé l'activitat que estan fent els seus fills.
Els estudiants del CEIP Europa van representar dilluns 'Els 25 anys d'escola'. Els alumnes del CEIP Santa Maria del Mar van interpretar dimarts 'l'Olla barrejada'; els de l'Escola Elisabeth, 'El carrer del poeta: Miquel Martí i Pol', dimecres; i els del CEIP Salou, 'El cinema', dijous.
La fotografia correspon a la representació teatral dels alumnes del CEIP Europa.

Document Actions