Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els amics de les Arts, Santi Millán o Maribel Verdú, protagonistes de la nova temporada del TAS

També hi ha espectacles infantils de gran format com el Musical d’Imaginarium o l’actuació d’un dels millor pallassos del món: David Laribe

dijous 13 desembre 2012

Salou estrenarà nova temporada teatral el proper diumenge 23 de desembre amb un  espectacle de màgia de la mà de Jorge Blass. Aquesta nova temporada incorpora, a més, altres caps de cartell com Santi Millan amb un show en viu (12 de gener) o bé el tradicional concert de les JONC i de les JONC alevins(4 i 6 de gener). Aquesta nova temporada que s’ha presentat aquest matí omplirà l’escenari també de música amb ‘Els amics de les arts’ (9 de març), un dels exponents del folk pop català  que presentaran el seu darrer disc ‘Espècies per catalogar’ o un espectacle de circ de la mà d’un dels millors pallassos del món: David Laribe (16 i 17 de març).

Altres propostes que complementen la nova temporada en teatre incorporen l’obra dirigida per Josep Mª Pou amb Maribel Verdú i Antonio Molero ‘El tipo de al lado’ (5 de maig). Aquesta temporada la programació dissenyada per la regidoria de Cultura i Festes manté al TAS  les jornades de cant coral; i se sumen les actuacions del Cor Juvenil Divisi a més del Cor Jove Vila de Salou; els monòlegs amb les ‘sessions golfes’ o els espectacles infantils amb el cicle de titelles.

L’alcalde, Pere Granados, ha destacat en roda de premsa que “s’està fent una molt bona feina de la regidoria perquè tot i les dificultats a l’escenari de Salou es podran veure espectacles de primer ordre que es veuen a cartelleres de Barcelona o Madrid”. A més, ha afegit que “Salou es manté com un referent cultural i alhora donem satisfacció a la demanda de la nostra població en el consum de cultura i espectacles”. Per la seva part, la regidora Mª José Rodríguez ha insistit “en la varietat de gèneres i edats a les que van dirigides la programació i on hem volgut que l’espectador pugui trobar una molt bona qualitat per damunt de la quantitat”.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

teatre..JPG
tas_portada.jpg
teatre..JPG

Document Actions