Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els andalusos ja tenen una plaça amb el nom de la seva comunitat autònoma a Salou

dilluns 03 març 2008

Dissabte passat es va inaugurar la Plaça d'Andalusia, situada entre els carrers de Rosa Sensat, Ferran Soldevila i Pierre Vilar. L'acte oficial d'aquesta inauguració es va emmarcar dins el programa d'activitats organitzat per la Casa Cultural y Recreativa de Andalucía de Salou, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salou, per commemorar el Dia d'Andalusia, que es va celebrar el passat 28 de febrer.

Per aquesta efemèride, l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, va felicitar als més de 2.000 ciutadans de procedència andalusa que viuen al municipi i va adreçar unes paraules de suport a l'associació, que a hores d'ara agrupa unes 180 persones.

El mateix van fer el president de l'entitat, Manuel Hernández; i l'ex president de la Casa de Andalucía de Tarragona i actual tinent d'alcalde de Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de Tarragona, Manuel López Pasca, encarregats també de presidir l'acte que va començar sobre les dotze del migdia. Durant el seu discurs, Banyeres va afegir, a més, que amb la plaça que rep el nom de la seva comunitat autònoma es reconeixerà la seva identitat i cultura.

Per donar a conèixer a tota la ciutadania la seva cultura, precisament, els responsables de l'associació van oferir per la tarda un espectacle artístic musical amb actuacions de diversos grups de folklore andalús. La festa no va acabar fins a les 23 hores, aproximadament.

Document Actions