Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els artesans de Salou mostren el seu treball a la Masia Catalana

dimarts 03 juny 2014

 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora de Comerç, Reyes Pino i altres regidors, han visitat les paradetes d’artesania ubicades en aquest espai que  romandrà obert fins el proper 12 d’octubre. L’horari serà des de l’1 de juny al 14 de setembre de 19h a 24h, i del 15 de setembre al 12 d’octubre de 19h a 23h. Obert tots el dies, de dilluns a diumenge. En el mercat es poden trobar tot tipus de productes d’artesania com bijuteria, espelmes, roba o complements. 
 
L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha intercanviat impressions amb els paradistes i s’ha interessat per la seva situació i els ha encoratjat a "afrontar una nova temporada amb il.lusió i bones expectatives".  Per la seva part, la regidora Reyes Pino ha explicat que “el mercat d’artesania és un atractiu més de la nostra ciutat on els petits comerciants poden disposar per presentar i vendre les seves propostes els turistes i visitants poden adquirir artesania en un lloc recuperat i perfectament adequat com és la Masia Catalana”.
 
El Mercadet d’Artesania està ubicat al recinte de la Masia Catalana de la avinguda Carles Buigas de Salou i consta de 30 parades de venda de tot tipus de productes artesans (objectes de bijuteria i plata, productes de fusta, petits quadres, sandàlies artesanes, etc, 3 persones que fan trenes, 1 persona que fa pintura corporal, 1 caricaturista i 1 quiosc-bar.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

image.jpeg

Document Actions