Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Campaments de Nadal i dels Reis Mags a la Masia Catalana de Salou aconsegueixen un gran èxit d’inscripcions prèvies, assolint la xifra de 6.000 persones apuntades

dijous 17 desembre 2020

Actualment, les places s’han exhaurit, amb un total de 2.000 persones al Campament del Pare Noel i el Tió, i de 4.000, al dels Reis Mags

Per a totes aquelles persones que no puguin gaudir de l’activitat, de forma presencial, Cultura i el Club Xic’S difondran uns vídeos a les xarxes socials, els dies 24 de desembre i 5 de gener, d’ambdós recorreguts

 

L’àrea de Serveis Culturals i la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou mostren la seva satisfacció en haver aconseguit un gran èxit d’inscripcions prèvies pels Campaments de Nadal i dels Reis Mags que tindran lloc a la Masia Catalana, assolint, així, la xifra de 6.000 persones apuntades, amb 2.000 a l’activitat del Pare Noel i el Tió, i 4.000 a la dels Reis.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha agraït a la ciutadania “la gran acollida que ha tingut aquesta acció, adaptada a les circumstàncies actuals, la qual permetrà que petits i grans puguin gaudir dels moments únics del Nadal, com és el Caga Tió, i les visites del Pare Noel, i de Melcior, Gaspar i Baltasar”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha valorat molt positivament l’exhauriment de les entrades, les quals “s’han acabat en només tres dies”. I ha assenyalat que “la nostra voluntat ha estat arribar a la major població possible, per tal que tothom pugui participar d’aquestes dates, a través de les nostres activitats”.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha explicat que “des de les xarxes socials de Cultura i el Club Xic’S, difondrem ambdós recorreguts, a través de vídeos, per tal que totes aquelles persones que no hagin pogut gaudir de l’activitat, de forma presencial, ho puguin fer, des de casa”.

Cal recordar que les persones que tinguin hora reservada, hauran d’assistir, puntuals, a la Masia Catalana amb la seva unitat familiar, i respectar les següents mesures de seguretat i sanitàries: dur la mascareta; rentar-se les mans; i mantenir la distància de seguretat.

Els vídeos es podrán veure, els dies 24 de desembre (Campament de Nadal) i 5 de gener (Campament Reial), als següents perfils de les xarxes socials:

- Àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou: a Facebook, @SalouCulturaiFestes; i a Instagram, @saloucultura

- Regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou (Club Xic’S): a Facebook, @salou.xics; a Twitter, @xicssalou; i a Instagram, @clubxics

Document Actions