Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els canvis en el sistema de gestió de la Borsa de treball de Salou comencen a donar fruits

Fins el mes de juliol s’han tancat 84 contractes, una vintena més que en el mateix període de l’any passat

dimecres 10 agost 2011

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou ha implementat un nou sistema de gestió de la borsa de treball que ja ha començat a donar els seus fruits. Aquest nou programa, que s’inclou dins el projecte d’impuls a l’administració electrònica de l’Ajuntament i adscrit a una subvenció del Programa Operatiu dels Fons Feder, va destinat a millorar els serveis públics que ofereix als seus ciutadans i les empreses del municipi.
El nou programari, valorat en quasi 20.000 euros, s’utilitza per a la creació d’un sistema de gestió de la borsa de treball municipal, que permet per una banda, millorar la seva atenció personal a persones i empreses in situ, i per altra banda, oferir , via web, tot un conjunt d’eines de consulta i interacció destinades a les persones ( les dades personals del seu currículum, per a la seva modificació, etc.) , i a les empreses ( llançar consultes amb perfils per contractar personal, etc.)
Així, segons les dades facilitades pel mateix departament s’ha aconseguit superar el nombre de col·locacions de treballadors inscrits a través de la Borsa de Treball aquest 2011. Així, mentre al 2010 es va aconseguir feina per a 68 persones fins al mes de juliol i de 78 persones fins a final d’any; aquest 2011 les xifres són més elevades sent de 84 persones amb feina fins a 31 de juliol. Es tracta doncs d’una xifra que augmenta de 22 contractacions fins a la mateixa data del 2010, quedant encara 5 mesos per endavant per tancar el 2011.
Pel regidor d’ocupació, Jesús Barragán es tracta d’una inversió molt positiva, i finançada gràcies a una subvención, ja que “amb la migració de dades curriculars i el nou sistema implementat es genera un creuament de dades molt més acurat que permet tenir una millor coincidència entre l’oferta i la demanda”.

Document Actions