Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els carrers de Salou ja llueixen amb la il·luminació nadalenca

divendres 02 desembre 2016

Aquest vespre l’alcalde ha encès les llums que ambientaran diferents carrers del municipi fins a Reis

Aquest vespre Salou ha estrenat la il·luminació nadalenca per aquestes festes. En un acte d’encesa simbòlic de l’arbre de Nadal per part de les autoritats municipals que s’ha instal·lat a la cruïlla entre el carrer Barcelona i la Via Roma s’ha donat el tret de sortida oficial a la campanya comercial i d’ambientació que s’ha distribuït per les principals vies d’entrada al municipi i zones comercials: carrer Barcelona, Via Roma, Via Augusta, Ciutat de Reus o plaça Europa... a més de les entrades de totes les urbanitzacions i edificis d’interès. En total, hi han 111 motius que engalanen la ciutat en aquestes dates tant especials i que es contracten des de la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç Mercats i Consum.

En l’acte d’encesa hi ha participat nens i nenes del cor infantil i mitjà de l’Escola de Música, a més d’una banda de Dixie, els quals han interpretat diverses nadales. S’han repartit caramels entre els més petits a més de repartir-se xocolata i vi calent entre els assistents. La nova il·luminació lluirà durant tota la campanya de Nadal i fins després de Reis, i estarà encesa tots els dies fins la mitjanit.

Recordar que a partir del dia 8 de desembre, la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum ha organitzat una nova edició de la fira de Nadal coincidint amb Santa Llúcia. Aquest any la Fira tindrà lloc a la Plaça Sant Jordi del municipi i es podrà visitar fins el proper 11 de desembre.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-111.jpg
P1300212.JPG
P1300201.JPG
P1300227.JPG

Document Actions