Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els Casals Infantil i Jove del Centre Obert el Dofí Màgic es reuneixen a la Masia Tous de Salou

dijous 30 juliol 2015

Els més grans han fet de monitors en una gimcana que han organitzat per als més petits

Des del dia 1 de juliol i fins el proper 4 de setembre estan en funcionament les activitats d’estiu del casal infantil i del casal jove del centre obert Dofí Màgic. Per aquests serveis s’han ofert fins a 80 places en total, distribuïdes en 50 places per a infants d’entre els 3 i els 11 anys que participaran en el casal infantil del Centre Obert el Dofí màgic d’estiu (situat al Carrer València, 26) i 30 places per als joves que participen en el Casal Jove d’estiu (i que cedeixen les instal·lacions de la Masia tous), que també forma part del Centre Obert El Dofí màgic.

Així aquest matí tots dos casals s’han reunit a les instal·lacions de la Masia Tous de Salou per tal de dur a terme activitats conjuntes. Durant la jornada els més grans s’han encarregat de preparar activitats per als més petits, per tal de que aquests poguessin gaudir-ne. Les activitats preparades han format part d’una gimcana que ha constat de proves tan diverses com estirar la corda, jugar a pilota o caminar amb els peus lligats per parelles, entre d’altres. 

Els casals d’estiu que organitza la Regidoria de Benestar i Serveis Socials, tenen com a tret principal que per tal de poder accedir-hi, els infants i joves són derivats des de l’EBAS de Salou, Equips Bàsics de Serveis Socials, que estan realitzant un treball previ i de seguiment amb les famílies.

La Regidora de Benestar i Serveis Socials, Martina Fourrier, ha explicat que “l’objectiu fonamental de les nostres activitats d’estiu és aconseguir que els infants i joves s’ho passin d’allò més bé, organitzant activitats diàries estiuenques com anar a la platja, piscina, jocs d’aigua, tallers, tallers de cuina, etc... i sortides setmanals, un cop a la setmana amb els joves i un cop al mes, amb els més petits”.

Cal destacar que des de la regidoria s’ofereix esmorzar saludable i el servei de menjador gratuït a un nombre de 45 infants, que també són proposats pels equips de Serveis Socials, per tal de garantir la correcta alimentació dels més petits, on les situacions familiars i econòmiques actuals, a les seves llars, no són les més idònies i en moments en què les escoles no funcionen. Tot això és possible gràcies a una subvenció que es rep des del departament de Benestar Social i família de la Generalitat de Catalunya.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1180050.JPG

Document Actions