Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els ciutadans de Salou ja poden sol·licitar el pagament fraccionat de tributs del 2015

divendres 18 juliol 2014

Amb 2 anys de funcionament, són més de 2.000 els contribuents i empreses del municipi els que estan adherits a algun d'aquests sistemes especials
 
Des del passat 7 de juliol i fins els 16 de gener de 2015, l'Ajuntament de Salou mantindrà  habilitats els procediments de sol.licitud dels diferents sistemes especials de pagament dels tributs del proper exercici. En paraules del regidor de Gestió Econòmica, Jesús Barragán, 'per 2015 mantenim les opcions de fraccionament en 10 terminis , de febrer a novembre amb una bonificació de l'1%, i també el sistema de pagament avançat  amb una única quota al febrer, i una bonificació del 3%. El sistema ha tingut una bona acollida, i volem consolidar-lo, ja que facilita que cadascú triï l'opció que consideri més adequada per complir amb el pagament dels seus impostos '.  Amb 2 anys de funcionament, són més de 2.000 els contribuents i empreses del municipi els que estan adherits a algun d'aquests sistemes especials.
 
Les sol.licituds es poden realitzar de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o bé per internet mitjançant l'Oficina Virtual al web municipal www.salou.cat. En tots els casos, el sol.licitant obté un document amb les quotes estimades dels imports a satisfer segons la modalitat escollida, i que seran ajustades si s'escau, al mes de novembre de 2015, un cop ja es disposi dels imports reals corresponents a cadascun dels conceptes tributaris.

Tota la informació a la plana Tributs2015
 
L’Oficina Virtual permet la seva tramitació telemàtica, sempre que sigui possible, d’una forma senzilla i segura, facilitant a les persones l’exercici dels drets i el compliment dels deures del ciutadà, eliminant les barreres que limiten l’accés a la informació i estalviant visites presencials a les instal·lacions de l’ajuntament. 

Document Actions