Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els escolars de Salou podran participar en el projecte 'Acosta't al mar'

dilluns 27 agost 2007

El regidor de Cultura i Ensenyament, Paco Gaya, i el president del Club Nàutic de Salou, Godofredo Domínguez, han signat avui un conveni per promocionar els esports nàutics i fer-los més propers a la població. Amb aquest objectiu, han acordat la realització del programa 'Acosta't al mar'. Aquest projecte, que ja es va dur a terme els mesos de maig i juny, pretén oferir activitats nàutiques com la vela lleugera, el caiac i tallers nàutics i mediambientals als alumnes dels centres d'ensenyament del municipi. D'aquesta manera es vol donar l'oportunitat als escolars d'intercanviar i conèixer experiències sobre temes al voltant del mar amb un conjunt d'activitats lúdiques.
La durada del conveni avui formalitzat és de dos cursos escolars: comprèn el curs 2006-2007, el programa del qual ja es va desenvolupar; i el curs 2007-2008; i serà vigent fins al mes de desembre de l'any vinent.
El pressupost d'aquest programa pedagògic, que anirà a càrrec del consistori, és de 4.500 euros per cada curs escolar; i el cost de l'activitat assumit per cada alumne serà de 2 euros per dia.
Més de 350 alumnes, d'entre 10 i 15 anys, van participar el passat mes de maig i juny en aquesta iniciativa pedagògica. La voluntat de l'Ajuntament i del Club Nàutic és renovar el conveni de col·laboració en el futur, tal com han assenyalat aquest migdia el regidor de Cultura i Ensenyament i el president del Club Nàutic.

Document Actions