Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els espectacles infantils de Woody i Betty Boop arriben a Salou

El Patronat de Turisme de Salou amb la col.laboració de PortAventura inicien activitats infantils per reforçar la marca de destinació en turisme familiar

divendres 31 maig 2013

El Patronat de Turisme de Salou ha programat un conjunt d’activitats adreçades als més petits amb l’objectiu de reforçar la marca de destinació en turisme familiar durant els mesos de juny, juliol  i agost.   Woody i Betty Boop seran els personatges que protagonitzaran el show musical per divertir als més petits de la família.  L’espectacle es realitzarà al Passeig Jaume I davant de la Font Lluminosa a les 18.30 hores i a les 20.00 hores cada diumenge fins el 23 de juny. Posteriorment, i fins el mes d’agost, l’espectacle tindrà lloc diumenge i dilluns. Els personatges estaran acompanyats d’una cantant i un malabarista còmic.

Aquests espectacles formen part d’un programa específicament pensat per famílies amb infants que enguany s’ha incrementat tant en el número com en diversitat incloent pallassos, tallers de circ, musica, jocs gegants  i titelles, entre d’altres activitats.

La capital de la Costa Daurada es manté en una molt bona posició dins el sector del turisme familiar segons s’extreu d’un informe encarregat pel Patronat de Turisme a la Fundació d’Estudis Turístics de la Costa Daurada a través de l’Observatori posa de manifest que el perfil predominant entre els turistes enquestats l’any 2012 ha estat el de famílies. Així, el gruix de visitants té una marcada orientació familiar sent les famílies el 72.9% del total de visitants incrementant-se aquest grup lleument respecte l’any passat que va ser d’un 69,9%.

Galeria d'imatges

2012-07-11_19_44_55.jpg
2012-07-11_19_44_55.jpg

Document Actions