Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els establiments comercials de Salou podran obrir l’1 de maig i l’11 de setembre

Els establiments situats en municipi turístics podran obrir durant aquest pont gràcies a la modificació d’un article de la Llei 8/2004 d’horaris comercials

divendres 27 abril 2012

Els establiments de Salou, les botigues de conveniència i els establiments podran obrir el proper 1 de Maig, dia festiu per celebrar el Dia del Treballador. També podran romandre oberts l’11 de Setembre, festivitat de la Diada de Catalunya.

Es tracta d’una modificació inclosa dins la llei Òmnibus relativa a l’article de la Llei 8/2004 d’horaris comercials per a municipis turístics. Els dies que hauran de romandre tancats seran els dies 1 de gener i el 25 de desembre tal i com ja estava establert en aquesta llei. Igualment no es modifica, l’obligatorietat de tancar a les 20.00 hores els dies 24 i 31 de desembre.

 “Aquesta modificació és molt positiva donat que permetrà que els comerços que ho desitgin puguin desenvolupar la seva activitat econòmica i comercial justament en unes dates on ens visiten un gran nombre de turistes com és el Pont de l’1 de maig” ha assegurat la regidora de  Comerç, Reyes Pino.

Galeria d'imatges

DSCN0056.JPG

Document Actions