Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els establiments Quatre Grapes i Marial guanyen el XXIII Concurs d'Aparadors de Nadal

dijous 03 gener 2008

L'establiment comercial Quatre Grapes, situat al carrer Carrilet, ha guanyat el primer premi del XXIII Concurs d'Aparadors de Nadal, convocat per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Salou, dins la categoria d'aparador lliure. En la categoria de pessebre (una de les novetats del concurs d'enguany), el primer premi ha caigut a les mans de Marial, situat al carrer Barcelona.

La resta de guardonats han estat en la categoria d'aparador lliure (que no podien incloure el pessebre en la seva estructura): el Restaurant la Morera, ubicat al carrer Berenguer de Palou, que ha quedat en segon lloc; Blau Chic, localitzat al carrer Barcelona, que s'ha fet amb la tercera posició; i El Jardí d'Holanda, que es pot trobar al carrer Ponent i que ha aconseguit el quart premi.
El segon premi de la categoria de pessebre ha estat per a la Panadería Romero, emplaçada a la Via Roma; i el tercer, per a L'Andana, al carrer Francolí.

En aquesta edició, recordem, s'ha incrementat el nombre de guardons: en la categoria lliure, el primer premi està dotat amb 400 euros; el segon, amb 275 euros; el tercer amb 200 euros; i el quart amb 150 euros. En la categoria de pessebre, el primer premi és de 400 euros, el segon de 275; i el tercer, de 200 euros.

A l'hora de decidir els guanyadors, el jurat ha tingut en compte el tema central, la manipulació, el muntatge, la utilització de productes propis de l'establiment, l'atracció al públic, la il·luminació i l'originalitat. Per valorar aquests paràmetres, va passar a visitar els comerços participants sense previ avís durant aquests dies de Nadal.

En aquesta ocasió s'havien apuntat al concurs gairebé una trentena d'establiments: 22 dins la categoria d'aparador lliure; i 6 dins la categoria de pessebre.

Document Actions