Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els establiments Turronería La Ibense i Marial guanyen el XXIV Concurs d'Aparadors de Nadal de Salou

dimarts 23 desembre 2008

L'establiment comercial Turronería La Ibense, situat al carrer Barcelona, ha guanyat el primer premi del XXIV Concurs d'Aparadors de Nadal, convocat per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Salou, dins la categoria d'aparador lliure. En la categoria de pessebre, el primer premi ha caigut a les mans de Marial, ubicat al mateix carrer, que ja va aconseguir aquest guardó l'any passat.

La resta de guardonats han estat en la categoria d'aparador lliure (que no podien incloure el pessebre en la seva estructura): Blau Marí, ubicat al carrer Barcelona, que ha quedat en segon lloc; Servi Zoo, localitzat al carrer València, que s'ha fet amb la tercera posició; i Quatre Grapes, que es pot trobar al carrer Carrilet i que ha aconseguit el quart premi.

El segon premi de la categoria de pessebre ha estat per a Zebra Sistemes Informàtics, emplaçat al carrer Maria Castillo; i el tercer, per a la Panadería Romero, a la Via Roma.

Recordem en què consisteixen els guardons: en la categoria lliure, el primer premi està dotat amb 400 euros; el segon, amb 275 euros; el tercer amb 200 euros; i el quart amb 150 euros. En la categoria de pessebre, el primer premi és de 400 euros, el segon de 275; i el tercer, de 200 euros.

A l'hora de decidir els guanyadors, el jurat ha tingut en compte el tema central, la manipulació, el muntatge, la utilització de productes propis de l'establiment, l'atracció al públic, la il·luminació i l'originalitat. Per valorar aquests paràmetres, va passar a visitar els comerços participants sense previ avís durant aquests dies de Nadal.

En aquesta ocasió s'havien apuntat al concurs una vintena d'establiments.

Document Actions