Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els estudiants de Salou reben tallers d'assessorament municipal per trobar feina

dimecres 18 octubre 2023

  • Més de 300 alumnes de 4rt de la ESO d'instituts i del Programa de Formació i Inserció (PFI) de Salou aprenen a fer un currículum i a encarar una entrevista laboral, de la mà del Servei d’Ocupació Municipal (SOM)
  • Avui s'han iniciat els tallers a l'Escola Elisabeth de Salou

 

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) ha iniciat avui dimecres els tallers de recerca de feina adreçats als alumnes de 4t de la ESO i del PFI, unes sessions que els ensenyaran les eines bàsiques per ajudar-los a entrar en el món laboral, com són l’elaboració d’un currículum i la preparació d’una entrevista, amb dinàmiques de grup.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament posa en pràctica aquesta iniciativa, que avui ha tingut el seu inici a l’Escola Elisabeth, amb la presència de la regidora d’Ocupació i Dinamització Laboral, Cristina Berrio, i la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez.

L’avantatge és que els estudiants acaben els tallers amb el seu currículum completat i amb una bona base inicial per buscar les seves primeres feines, que acostumen a ser les que es desenvolupen durant els mesos d'estiu.

El SOM rep molt bona valoració per part dels estudiants d’aquesta iniciativa. Els centres que són objecte dels tallers són l’Escola Elisabeth, l’Institut Marta Mata i també els alumnes del Programa de Formació i Inserció (PFI) de Salou.

A banda, per finalitzar la formació, el SOM realitza una sessió informativa sobre aspectes actuals del món laboral, que tracta temes com els drets i deures dels treballadors i quines són les ocupacions amb més sortida, entre altres temes. 

Document Actions