Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

ELS EXPOSITORS DE LA FIRA DEL MAR DE SALOU VALOREN POSITIVAMENT LA SEVA ORGANITZACIÓ

dimecres 21 juny 2006

El conjunt d'expositors que aquest any van participar a la tercera edició de la Fira del Mar de Salou han valorat la seva assistència amb un notable alt. Aquesta dada està extreta d'una enquesta que els organitzadors de la Fira van realitzar a tots els expositors participants, un total de 27. Recordem que la Fira del Mar es va celebrar del 25 al 28 de maig al Passeig de Jaume I.
L'enquesta també aporta una valoració global molt positiva com per exemple, el 82% dels expositors afirmen que han cobert les seves expectatives i una gran majoria diuen que la Fira els ha estat útil professionalment. A més, un 94% dels expositors han trobat correcte l'horari de la Fira i un 88% afirmen que repetiran l'experiència l'any vinent. A més, han valorat amb un 8'5 (sobre 10) la ubicació de la fira i amb un 8 (sobre 10) la seva organització.
A la fira hi van participar 27 expositors entre entitats i institucions, i empreses nàutiques, de lloguer d'embarcacions, comercials de pesca, articles neteja, objectes de regal, i de la restauració, entre d'altres.
Segons Pere Granados, regidor de Promoció Econòmica, aquesta fira especialitzada 'es va consolidant com a punt de referència firal relacionada amb el mar i les seves activitats de tot tipus, alhora que vol retre homenatge a les arrels marineres de Salou i a projectar el municipi com un lloc on el mar té i esdevé presència destacada, des del punt de vista històric, social i econòmic'.
Segons la regidora de Comerç, Martina Fourrier, 'més de 60.000 persones han visitat la fira enguany, la qual cosa ens anima a nous reptes tant d'espai com de programació d'activitats paral·leles'.
Ambdues regidories aposten per la seva continuïtat, perquè contribueix a la desestacionalització i afegeix un nou atractiu a l'oferta d'oci i comercial de Salou.

Document Actions