Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els governs de Salou i Cambrils es reuniran per tractar temes d'interès comú

divendres 24 agost 2007

Els ajuntaments de Salou i Cambrils treballaran conjuntament diferents temàtiques d'interès per als dos municipis. Aquesta idea, que han consensuat ja els màxims responsables dels dos municipis, començarà a prendre forma a partir del mes de setembre. Per tal que aquesta iniciativa conjunta pugui desenvolupar-se, els equips de govern de Salou i Cambrils celebraran una reunió a la qual hi assistiran tots els regidors amb responsabilitats de govern de les dues poblacions. Aquesta primera trobada tindrà lloc a Cambrils, després que finalitzi la Festa Major de la Mare de Déu del Camí.
En aquest sentit, tant Antonio Banyeres com Robert Benaiges s'han mostrat partidaris que, a partir d'aquesta primera reunió entre els integrants dels dos governs, es puguin coordinar diverses àrees de treball de regidories dels dos municipis costaners i establir els mecanismes que permetin abordar temàtiques d'interès comú per a les dues poblacions.
Aquest fet permetria que Salou i Cambrils puguin reivindicar, davant les administracions amb competències, qualsevol aspecte relacionat amb infraestructures i serveis de competència supramunicipal tals com les xarxes i infraestructures de comunicacions, les platges, o el transport públic. Al mateix temps, l'acord entre ambdues poblacions pot permetre també que serveis que depenen directament dels ajuntaments puguin mancomunar-se, complementar-se, per tal de garantir una millor atenció als ciutadans i visitants dels dos municipis.
Els alcaldes de les dues poblacions han manifestat la seva voluntat que, un cop realitzada aquesta primera trobada entre Salou i Cambrils, pugui també incorporar-se el municipi de Vila-seca, que té interessos molt similars a les dues poblacions veïnes. En aquest sentit, cal recordar que les tres poblacions, conjuntament amb Reus, duen a terme ja accions conjuntes de promoció turística a diferents fires especialitzades.

Document Actions