Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els grans favorits de l'Isostar Extreme Man es reuneixen a Salou

Avui han explicat en roda de premsa les seves sensacions

dissabte 04 maig 2013

Avui a les 12.00 s'ha celebrat la Roda de Premsa prèvia a la primera cita d'ISOSTAR EXTREME MAN. A l'acte ha acudit Felip
Ortiz, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Salou, Jordi Xifra, Product Manager de ISOSTAR i Juanan Fernández, Brand Manager de EXTREME MAN. Com a esportistes convidats s'han donat citat els triatletes professionals, Gurutze Frades, Raúl Amatriain, Albert Moreno i Frederik Van Lierde, així com el triatleta local, Lleó Drajer. Els dos reconeguts ciclistes, Sergi
Escobar i Joseba Beloki, també han acudit a aquesta roda de premsa prèvia a la competició.

Només començar l'acte, Juanan Fernández, ha donat les gràcies als convidats al mateix temps que ha destacat la gran acollida d'aquesta tercera edició, on en només un any s'ha triplicat en nombre de participants, consolidant d'aquesta manera aquesta prova com un referent en Triatló de Mitja Distància. D'altra banda ha volgut ressaltar la importància d'aquest esdeveniment internacional, que comptarà amb un total d'11 països representats.

Segons Felip Ortiz, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Salou "estic molt orgullós que Salou compti amb una prova d'aquest calibre com és ISOSTAR EXTREME MAN. Ha estat una gran aposta i estem molt contents amb el gran treball que s'està fent des de l'organització i la gran acollida que està tenint per part del triatleta participant".

Jordi Xifra, Product Manager d'ISOSTAR, per la seva banda ha confirmat la clara aposta de la marca, marca de referència en nutrició amb 35 anys en el mercat, pel món del triatló i més concretament per ISOSTAR EXTREME MAN, que s'ha convertit en el major circuit de triatló de mitja distància a nivell nacional. Seguidament s'ha donat veu als esportistes. Els ciclistes professionals Sergi Escobar i Joseba Beloki han coincidit en la qualitat del recorregut ciclista d'aquesta edició "És exigent. Clarament donarà un punt d'avantatge a triatletes provinents del ciclisme o que el seu punt fort sigui la bici. A molts farà patir, però al mateix temps gaudirem del recorregut. El disseny d'aquest circuit pot ser un punt diferencial a l'hora d'aconseguir els resultats en carrera".

Gurutze Frades, Campiona d'Espanya de Llarga Distància, i Raúl Amatriain, Campió d'Espanya de Mitja Distància, han coincidit que per a ells el segment més complicat sempre és la natació. Segons declaracions fetes a premsa per Frades "les meves estratègies de carrera sempre són iguals, ja que la natació és el meu punt feble, sempre vaig de menys a més, tot i així, sé que el recorregut ciclista em farà patir, però estic segura que vaig a gaudir". Raúl Amatriain confessava que "sé que hi triatletes molt forts en aquesta prova, no sé com serà el resultat final; el que si s'és que arribaré orgullós a meta sabent que he gaudit i ho donaré tot en aquest circuit".

El jove triatleta Albert Moreno, recent vencedor del Campionat d'Espanya de Duatló Sub23, s'ha mostrat molt entusiasmat per competir en aquesta cita d'ISOSTAR EXTREME MAN. "Tot i que vinc del Duatló, cada vegada són més els triatlons en els quals competeixo, ara estic gaudint i aprenent de la Mitja Distància i per la llarga ja hi haurà temps. Demà intentaré gaudir
de recorregut al mateix temps que fer-ho el millor possible".

Un altre dels grans favorits d'aquesta cita, el triatleta Belga Frederik Van Lierde ha deixat clara la seva aposta per les Seus ISOSTAR EXTREME MAN. "L'any passat vaig competir a Narbonne i vaig quedar encantat amb l'organització i l'atenció al triatleta. Aquesta cita ha atret també a molts triatletes francesos a Salou que volen repetir experiència EM, tots sabem que
juntament amb la qualitat s'uneixen uns circuits i un clima espectacular que ens farà gaudir a tots de la competició".

Finalment, el triatleta local Leon Drajer, que des de fa uns mesos no viu a Tarragona per motius laborals, es va mostrar content de tornar aquest cap de setmana a Salou. "Tornar a la terra sempre és una alegria, però molt més quan véns a competir, l'any passat vaig gaudir molt d'aquesta cita i estic segur que aquest any serà igual o millor. Em fa feliç arribar aquí i veure a tants triatletes que han apostat per la qualitat de la prova Extreme Man, i per la seu de Salou que cada vegada atrau més turisme esportiu".

Un cop finalitzat l'acte, Juanan Fernández, ha volgut donar les gràcies a tots els assistents i desitjar molta sort a tots els triatletes participants en aquesta, la tercera edició de ISOSTAR EXTREME MAN. La prova començarà demà diumenge dia 05 de maig a les 7.30 amb la sortida dels professionals, tenint prevista l'arribada del primer participant a meta a les 11.30.

Galeria d'imatges

IMG_1855.JPG
IMG_1844.JPG
IV9A7645.JPG
IMG_1855.JPG
IMG_1844.JPG
IV9A7645.JPG

Document Actions