Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els grups de música de Salou mostraran el seu talent a la sisena edició del Festival musical Andén Zero

El talent dels joves del municipi es podrà veure a la Plaça de les Comunitats Autònomes els dies 17 i 18 d’agost

dijous 16 agost 2012

El Festival Andén Zero arriba a la sisena  edició amb un gran nombre de grups locals que mostraran el seu talent durant els dies 17 i 18 d’agost a la Plaça de les Comunitats Autònomes. El Festival acollirà actuacions de break dance, discjokey’s i grups de rock, pop, rap o música llatina que compartiran escenari al passeig Jaume I, en un escenari privilegiat. Es tracta de grups amb un unes característiques comunes que els identifiquen, són joves, músics i de Salou.

 

El Festival Andén s’ha caracteritzat sempre per la organització i actuació dels músics joves de Salou conjuntament amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament. Enguany, a més,  compta amb  l’Associació MAS (Músics Associats de Salou): una nova entitat creada recentment pels propis joves músics del municipi que persegueix la pràctica musical a Salou i que troba en el Festival Andén Zero una plataforma ideal per promoure els seus objectius. Com a novetat, el festival s’ha traslladat en aquesta edició a la segona quinzena d’agost amb la intenció de captar encara més al públic forani.

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “estem orgullosos de fer costat a aquest tipus d’iniciatives perquè els joves necessiten que es cregui en ells per poder demostrar la seva creativitat i talent; la plataforma que ofereix aquest festival és única donada les dates en les que es realitza i la ubicació excepcional que se’ls cedeix”.  Per la seva banda, el Regidor de Joventut, Felip Ortiz,  ha explicat que “tot i que hem hagut de retallar la durada del festival per reduir la despesa d’un 25%, no volem deixar de banda aquesta vessant dels joves de la nostra ciutat que lluiten per fer-se un lloc en un món tan complicat com el musical”. En aquesta edició del Festival, la sisena, s’han reduït els dies (de tres a dos) per tal d’afavorir l’estalvi del projecte sense haver de perdre l’oportunitat que suposa pels grups locals el fet d’actuar en un gran escenari i davant d’un gran nombre de públic. Des de l’organització del Festival,  Jordi Saltó  ha destacat la immillorable predisposició que han trobat per muntar l’edició d’enguany  que compta amb nou grups; alguns d’ells que se sumen per primera vegada a la plataforma musical que suposa Andén 0.

 

Els grups i horaris d’aquesta edició son Escola de Dansa Nou Estil, Echao Palante, Version Desc, Febrero, Ego, Breakers Salou, Mad Frogs, Mochohead, Fairant’s Filorapfia i els DJS  Valdivia&Kashel i Onefour. Tot i que alguns d’aquests grups ja són coneguts a les comarques tarragonines, ja sigui perquè han guanyat premis, editat discos o bé perquè estan fent diverses gires a nivell local, tots ells han volgut formar part d’aquest festival i així donar-se a conèixer a nous públics i unir-se la iniciativa impulsada per  l’Ajuntament  que vol apropar la cultura i la música als més joves de Salou. Cal dir que la mitjana d’edat d’aquests joves va des dels 23 als 25 anys.

 

 

 

 

Divendres 17 d’agost

20h. ESCOLA DE DANSA NOU ESTIL

20:30h ECHAO PALANTE

21:30h VERSION DESC.

22:30h FEBRERO

23:30h EGO

DJ VALDIVIA  KASHEL

 

Dissabte 18 d’agost

20h.  BREAKERS SALOU

20:30h. MAD FROGS

21:30h. MOCHOHEAD

22:30h. FAIRANT’S

23:30h. FILORAPFIA

DJ ONEFOUR

Galeria d'imatges

cartelA3.jpg
premsa.JPG
cartelA3.jpg
premsa.JPG

Document Actions