Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els guanyadors del programa 'Gimme a Break' de la BBC finalitzen la seva estada a Salou

dijous 28 maig 2009

Han visitat en aquests tres dies el passeig Jaume I; les platges i cales; el Club Nàutic, entre una llarga llista d'indrets

El dimecres a la tarda va finalitzar la filmació del programa 'Gimme a break' de la televisió BBC, on els responsables del Patronat de Turisme de Salou han estat acompanyant a una família anglesa per diferents indrets del municipi. Aquest programa s'emet els dissabtes pel mati a la BBC2, amb un important èxit d'audiència. Es tracta d'un concurs familiar on els nens d'entre 8 i 12 anys trien les vacances ideals i aquests dies coneixen en profunditat la destinació guanyadora (Salou) d'entre les diferents propostes de tota Europa amb trets de turisme familiar.

Des de dilluns al matí i fins al dimecres a la tarda aquesta família de quatre persones, junt amb l'equip de filmació de la BBC han estat protagonistes d'excepció de la realitat del municipi, d'on s'emporten, un bon record, a més de ser una immillorable oportunitat de promoció al Regne Unit.

Ahir per la tarda, van sortir des del port de Salou en vaixell i concloure així l'enregistrament del programa. Al llarg d'aquests tres dies han visitat un hotel de destinació familiar; han descobert el iot on havien de fer pràctiques i aprendre a navegar; han estat dinant i sopant en restaurants amb certificació de turisme familiar; han recorregut el passeig Jaume I; la platja i les fonts, entre d'altres indrets de Salou, a més de complir amb algunes proves integrades dins del concurs de televisió com ara una gimcana dins d'un supermercat local per fer un sopar dins el iot en el que viatgen.

Document Actions