Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els hotels de la Costa Daurada Central inverteixen 65 milions d’euros en els darrers dos anys

dijous 12 maig 2016

L’alcalde i el regidor de turisme visiten algunes de les instal·lacions renovades el darrer any i feliciten l’esforç que s’està duent a terme

 

Per part de l’administració, Salou busca entrar al pla de destinacions turístiques madures per tal de poder executar una reforma integral

 

La major part d’establiments Hotelers que integren L’Associació Hotelera de Salou-Cambrils-La Pineda han dut a terme un conjunt de reformes i millores encaminades a augmentar els estàndards de qualitat de l'oferta hotelera i oferir nous serveis per millorar el producte que s’ofereix al client. 

En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados i el regidor de Turisme, Benet Presas, han visitat de la mà del president de l’Associació, Eduard Farriol, i del president de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), David Batalla, alguns dels establiments que han realitzat reformes darrerament a la zona turística de Carles Buïgas de Salou. En els darrers dos anys, a tots els hotels de l’Associació Hotelera -86 en total- i dels quals 61 pertanyen a Salou s’han dut a terme inversions per import de 35 milions d’euros aquest 2016, i de 30 milions a l’exercici de 2015.

 

Així, alguns dels hotels que s’han reformat han augmentat de 3 a 4 les estrelles, com és el cas, per exemple, de l’Oasis Park, de la cadena Best Hotels, ubicat al carrer Carles Buïgas, al costat de la Masia Catalana. Altres instal·lacions d’allotjament que s’han reformat han estat, per part de la cadena Oh!tels, ambdues ubicades al carrer Vendrell, el Playa de Oro i el Villa Dorada. I si parlem de la zona de Carles Buïgas de Salou, per exemple, on s'hi ubiquen 28 dels 52 hotels que hi ha en tot el municipi, direm que en els tres últims anys s'han reformat tots aquests establiments: l’Hotel Los Ángeles, l’Hotel San Francisco, l’Hotel Playa Margarita, l’Hotel Salou Park, l’Acqua Hotel Salou, l’Hotel Oasis Park, l’Hotel Mediterráneo, Ohtels Playa de Oro, Ohtels Villa Dorada, el Medplaya Hotel Calypso, l’H10 Delfín i l’Hotel Best Negresco; i al carrer Birmingham, num 3, l’Hotel H10 Vintage Salou ha fet una reforma integral.

 

Durant la visita, els dos presidents de les respectives associacions empresarials han mostrat els detalls de les inversions, les quals han suposat un canvi radical en les decoracions de les habitacions i espais comunitaris, en les configuracions de servei de restauració o en les ofertes complementàries com ara nous gimnasos, spas, zones chill out o sales més acollidores, entre un llarg etcètera.

 

Segons ha explicat David Batalla, “aquest fenomen de renovació va començar ja fa uns anys i s'ha incrementat en els dos darrers amb molta intensitat. Per això, avui podem dir que tenim una oferta d’allotjament (hotels i apartaments) renovada, els millors càmpings d'Europa i un PortAventura World en constant evolució, com així ho demostra la nova inversió Ferrari Land que s'obrirà properament”.

L’alcalde Pere Granados ha volgut felicitar la part privada per “l’important esforç inversor que s’està duent a terme els darrers anys a Salou per tal d’elevar els estàndards de qualitat i buscar l’excel·lència en el servei”, apuntava. A més d’assegurar que “tota aquesta zona es veurà altament beneficiada amb el canvi d’imatge i renovació que es tirarà endavant a Carles Buïgas, un projecte de reforma profunda de la zona turística que aprofundirà en una nova estètica a un dels barris més transitats per l’elevada concentració de turistes durant la temporada”. I ha explicat que “Salou entrarà dins un pla integral de reconversió per a destinacions madures que afavorirà un canvi integral en molts aspectes de la ciutat”.

Galeria d'imatges

hotels.jpg
P1260048.JPG
P1260025.JPG
hotels1.JPG
P1260062.JPG

Document Actions