Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els infants aprendran sobre Natura al Parc Botànic de Salou

Les inscripcions a les activitats gratuïtes es podran fer del 8 al 19 de novembre a l’Ajuntament de Salou

dijous 11 novembre 2010

L’Ajuntament de Salou proposa tot un conjunt d’activitats gratuïtes per aprendre  sobre natura al Parc Botànic de Salou.  El programa adreçat als infants de Salou en edats compreses entre els 9 i els 12 anys es desenvoluparà el tercer dissabte de cada mes (de novembre a maig). Pretén acostar el medi ambient i promoure el respecte i la conservació cap a la natura d’una forma divertida i didàctica.

La regidora de Salut i Medi Ambient, Montserrat Porter, ha explicat que “aquest programa busca la implicació i la interacció dels nens i nenes amb el Parc Botànic de Salou al llarg de tot l’any, de forma que els infants tinguin l’espai com a referència de la convivència entre la natura i la ciutat, a partir d’un vincle educatiu i divertit” i ha afegit que “als infants els permetrà descobrir i aprendre els secrets de la natura tot jugant i passant un matí compartit i diferent”.

A més, el fet que sigui un programa anual permetrà observar la transformació que ofereix el Parc Botànic al llarg de l’any. Així, durant el curs, els nens i nenes podran practicar tot tipus d’activitats relacionades amb l’espai com ara conèixer i manipular les espècies i plantes, plantant, fent esqueixos o podant. L’objectiu és potenciar l’entorn aprofitant les pròpies restes vegetals per obtenir compost com adob orgànic o afavorir la presència d’animals a través de la fabricació i col•locació de caixes niu.

Amb això es vol crear un nou espai de socialització i descoberta de la natura i l’entorn per als nens i nenes del municipi, a través d’un contacte directe i continu al llarg de tot l’any entre el Botànic i els participants.

Els interessats poden realitzar la inscripció a l’Ajuntament de Salou, al Departament de Medi Ambient de Salou situat a la tercera planta de l’Ajuntament.

 


 

Galeria d'imatges

botnic.JPG

Document Actions