Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els infants del Club Xic’s i els empadronats a Salou tindran un descompte del 50% al nou parc aquàtic

dimecres 23 juliol 2014

Aquest nou avantatge, se suma als nombrosos ja establerts pel club infantil de Salou. El parc ha obert aquesta setmana les portes a la Platja de Llevant

La regidora d’infància i joventut, Júlia Gómez s’ha reunit avui amb els responsables del nou parc flotant i aqüàtic situat a la platja de Llevant per tal que tots els membres del Club Xic’s puguin gaudir d’un descompte de fins al 50% presentant el carnet del Club. Aquest nou avantatge, se suma als nombrosos ja establerts pel club infantil de Salou. El parc ha obert aquesta setmana les portes a la Platja de Llevant.


Tanmateix, els responsables han volgut destacar que no es tracta d’una activitat únicament infantil sino que hi ha opció i inflables també per a un perfil més adult. En aquest sentit,  s’ha acordat que tots aquells ciutadans de Salou puguin beneficiar-se del descompte,  omplint el formulari que es podrà descarregar pròximament al link https://www.facebook.com/Maraventura?fref=ts i presentant el document en la guingueta de pagament que s’haurà d’acompanyar del certificat d’empadronament a Salou o bé del DNI on consti que la persona viu a Salou.

Tota la informació es podrà consultar directament al punt d’informació de l’empresa MARAVENTURA i a la seva pròpia web.
La regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que “estem molt contents d’arribar aquest acord per tal de que els membres del Club Xic’s i els ciutadans de Salou puguin gaudir d’un nou espai que promou l’esport i el lleure donant un valor afegit a les nostres platges”. 
El nou  Parc flotant a la Platja de Llevant és una de les principals novetats de les platges de Salou. El parc flotant  té unes dimensions de 1.200 metres quadrats i 30 x 40 m, i compta amb inflables molt diversos, un rocòdrom, llits elàstics. La  concessió té una vigència de tres anys amb possibilitat de pròrroga per cinc anys més. Els usuaris hauran de pagar per accedir-hi a la caseta de venda d’entrades situada la sorra .
Mar Aventura Sports Park, la companyia que va guanyar el concurs a aquesta concessió, és un projecte que té  l'objectiu de desenvolupar activitats esportives de qualitat per l'oci familiar aportant de manera 100% sostenible dinamisme turístic i valor afegit a l'entorn.

Galeria d'imatges

PARC.JPG
page_008_002_Kopie.jpg

Document Actions