Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els instituts de Salou se sumen al Pla Català de l'Esport

dilluns 19 octubre 2009

L'IES Jaume I i l'IES Marta Mata aposten per la pràctica d'activitats esportives en horari extraescolar

Els instituts Jaume I i Marta Mata de Salou s'han volgut sumar a la nova campanya de la Generalitat de Catalunya per fomentar l'esport entre els joves dins el Pla Català de l'Esport. Pretenen fomentar les activitats esportives en horaris extraescolars com són l'hora de l'esbarjo i les tardes no lectives.

En el cas de l'IES Jaume I s'han organitzat tot un seguit d'activitats com bàsquet, amb 6 equips inscrits, futbol, amb 13 equips inscrits, volei, amb 6 equips inscrits, ball de bastons amb 16 alumnes inscrits i tennis taula, amb 87 alumnes inscrits. En aquest sentit, les activitats relacionades amb el ping-pong han estat possibles gràcies a la compra de quatre taules de tennis taula per part de la regidoria d'Infància i Joventut, que s'han cedit als dos centres escolars. La Regidora de l'àrea, Júlia Gómez, ha explicat que: 'des de la regidoria volem donar suport als joves per tal de que es diverteixin de forma sana i saludable tot practicant alguna de les activitats que els centres educatius els ofereixen'. La regidoria ha invertit 835 euros en la compra.

Tant l'IES Jaume I com l'IES Marta Mata han organitzat lligues internes per tal de que els primers classificats de cada modalitat disputin els dimecres per la tarda de 16 a 18 hores torneigs contra els primers classificats de cada modalitat de l'altre institut. El Regidor d'Esports, David Ninyà, ha explicat que: 'a final de curs es farà una gran festa conjunta amb els dos instituts per tal de reconèixer els millors esportistes en cada modalitat'.

Document Actions