Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els joves russos del Festival artístic Unost s’acomiaden amb una gala al TAS

L’alcalde i el regidor de Turisme han lliurat els diplomes als prop de 200 participants d’aquesta desena edició

divendres 05 octubre 2012

El TAS ha acollit aquesta tarda la gala final de cloenda del desè festival Unost. Des del passat 31 de setembre aquest col·lectiu de nens i joves russos han estat perfeccionant diferents disciplines artístiques amb assaigs a diversos emplaçaments del TAS, muntant coreografies i aprenent ritmes i coordinacions. Aquesta tarda han pujat a dalt de l’escenari per tal de demostrar allò amb què han estat treballant els darrers dies. Paral·lelament, han passat unes vacances i han conegut la destinació de Salou i Costa Daurada de la mà del Turoperador NT Incoming. L’alcalde, Pere Granados, ha volgut agrair-los la seva visita tot destacant els llaços que s’han creat entre Salou i Rússia, i els ha recordat que Salou és el municipi de l’estat espanyol que compta amb un major nombre de turistes de la seva nacionalitat. El batlle els ha obert les portes per tornar en properes edicions recordant que “Salou és una població magnífica i acollidora amb els visitants”.

L’alcalde i el regidor de Turisme, Benet Presas, han lliurat conjuntament diplomes acreditatius a tots els participants.

La Directora General d’Unost Olga Vershkova, junt amb Alexei Skobtson, director adjunt d’Unost han volgut agrair el tracte dispensat per part del municipi a més de destacar les excel·lents instal·lacions en les que han pogut assajar i dur a terme el perfeccionament tècnic del col·lectiu al llarg dels darrers dies.  A l’acte també hi ha assistit els responsables de NT Incoming,  Jordi Matas, director de NT Incoming Costa Daurada i de la directora departament de Transfers i Excursions de NT Incoming Costa Daurada, Neus Martínez, a més d’altres regidors de l’Ajuntament.

Galeria d'imatges

diplomes.JPG
actuacio.JPG
diplomes.JPG
actuacio.JPG

Document Actions