Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els més petits de l’EMMS actuen al Teatre Auditori de Salou

Els infants de l'Escola de Música Municipal de Salou (EMMS) van interpretar nombroses peces musicals davant la mirada atenta de pares i assistents

dimarts 30 abril 2013

El passat dia 25, va tenir lloc al Teatre Auditori de Salou un concert, emmarcat en el programa d’actes de Sant Jordi, on els més petits van delectar a pares i assistents interpretant diferents peces musicals. En aquest concert, els infants de Sensibilització I, II, Iniciació i Aprenentatge Bàsic (dels 4 als 7 anys) van interpretar la Cantata “El nen enamorat de la lluna”. El cor infantil va interpretar dues cançons de J. Llongueres amb globus i cadires. I el cor mitjà tres cançons variades de diferents autors.

L’EMMS aglutina diferents agrupacions juvenils i infantils com una orquestra infantil de corda que se suma a l’orquestra de corda, l’orquestra de guitarres, un grup de percussió, una banda, i  els cors infantil i mitjà que van realitzar aquesta actuació. La directora de l’EMMS, Roser Berengueras, ha volgut destacar també el paper important de l’escola “en el desenvolupament dels infants” i ha destacat “el paper de l’EMMS en la vida del municipi dinamitzant festes i fent partícips als infants de la vida cultural i social del municipi”

Galeria d'imatges

corEMMS2.jpg
Cormitj.jpg
foto_EMMC.jpg
foto_EMMC.jpg
Cormitj.jpg
Cormitj.jpg

Document Actions