Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els més petits del casal d’estiu coneixen els cossos i forces de seguretat

Organitzen sortides pel municipi, jocs típics i d’aigua, dies de piscina, tallers, manualitats i contes entre d’altres activitats

divendres 20 juliol 2012

 Des de la Regidoria d'Educació i Infància s'està desenvolupat un any més el casal d'estiu del municipi de Salou. El Casal Xic's ha realitzat avui una jornada per donar a conèixer les tasques i competències dels cossos i forces de seguretat. Es tracta d'una activitat per al coneixement del treball que desenvolupen aquests professionals.

La sessió que s’ha desenvolupat al CEIP Europa, ha comptat amb la presència dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local amb els seus respectius equips de treball. Els efectius han explicat com actuen en determinades circumstàncies i els més petits han pogut pujar als vehicles que usen. Des d’un furgó dels Mossos a un cotxe patrulla o una moto de la policia  entre d’altres. 

La regidora d’Infància, Júlia Gómez, ha explicat que “un any més els casals estan tenint un gran èxit de participació amb més de 100 nens inscrits” i ha afegit “aquesta iniciativa d’apropar la feina dels cossos de seguretat als més petits  és un exemple de les activitats lúdiques i educatives que es realitzen en aquest Casal”. Els nens i nenes tenen unes edats compreses entre els 3 i els 12 anys i es divideix en 2 grups de petits, 1 grup de nen de mitjana edat  i 1 grup de grans. A més d’aquest acte, el Casal del Club Xic’s també s’organitza sortides pel municipi, jocs típics i d’aigua, dies de piscina, tallers, manualitats, contes…

Els monitors de que consta el casal vetllen per la seguretat i la diversió dels més de 100 nens i nenes que s’hi han inscrit aquest any. El casal que va començar el 2 de juliol i finalitzarà el 31 d’agost es divideix en quinzenes tot i que un mateix nen pot gaudir-ne durant tot el període vigent i apuntar-s’hi així de manera successiva a diferents cursos. El Casal Xic’s ofereix també Servei de Cangur i de Menjador.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa2.JPG
premsa3.JPG
premsa1.JPG
premsa2.JPG
premsa3.JPG

Document Actions