Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els municipis de l'Aliança Turística reprenen les activitats promocionals a Andorra

dissabte 26 febrer 2022

Aquest cap de setmana els municipis de Salou, Vila-seca, Cambrils i Reus, així com PortAventura World, s'han desplaçat a Andorra, recuperant el model de promocions presencials en origen. L'Illa Carlemany i les pistes de VallNord han estat els emplaçaments triats pels municipis de Costa Daurada per l'acció

La participació dels personatges i l'actuació de PortAventura World "Cuidemos el Planeta", a més de la promoció dels vermuts de Reus formaran, també, part de la presència de l'Aliança Turística a Andorra.

El programa de promoció ha començat amb una presentació als mitjans de comunicació andorrans, destacant les novetats de la temporada, la projecció del vídeo conjunt i una introducció amb els principals atractius d'aquest any i dels productes turístics més destacats: turisme familiar, cultural, esportiu i gastronòmic.

Un complet programa orientat, principalment, a les famílies permetrà als tècnics desplaçats fins al País dels Pirineus acostar l'oferta especialitzada de destinacions i empreses d'allotjament i activitats. 

L'alt nivell de fidelitat i de repetició de visita de les famílies andorranes, i la importància del mercat han decantat els organismes de promoció a situar Andorra, un any més, dins del calendari d'accions conjuntes. 

Potenciar el posicionament de les destinacions, informar de les novetats i adaptacions fetes després de la pandèmia i reforçar el branding són alguns dels objectius estratègics de Salou, Vila-seca, la Pineda Platja, PortAventura World, Cambrils i Reus, en aquesta acció.

Andorra completa el programa d'accions conjuntes que els municipis de l'Aliança van començar el passat mes de gener a FITUR. Els equips tècnics ja estan treballant en pròximes actuacions adreçades al mercat nacional.

Aquesta serà la tercera ocasió en la què els municipis trien Andorra per dur a terme les actuacions internacionals de l'Aliança. 

Document Actions