Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els municipis de Salou i Cambrils es promocionen a la fira Vakantieubeurs d'Holanda

És la 44a edició d’una de les cites més importants del sector turístic, principalment del segment càmping. S’està realitzant del 14 al 19 de gener a la ciutat d’Utrecht

divendres 17 gener 2014

Del 14 al 19 s'està realitzant a la ciutat holandesa d'Utrecht una de les fires més importants del sector turístic, principalment del segment càmping, que arriba enguany a al seva 44a edició. Els municipis de Cambrils i Salou estan presents en aquesta fira conjuntament amb els empresaris en el mostrador Corner de la Costa Daurada, un acord de col·laboració signat aquesta mateixa setmana.

Els regidors de turisme de Salou, Benet Presas, i Cambrils, Xavi Martí, juntament amb els presidents de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Berta Cabré, i de l’Associació Hotelera Salou, Cambrils, La Pineda, Eduard Farriol,  s'han desplaçat aquests dies a Utrecht per mantenir contactes professionals dirigits a consolidar el posicionament de la nostra destinació en un mercat tan important com l'holandès, que es caracteritza per la seva fidelitat i elevada repetició en visites.

Donada la rellevància de la fira, l’Associació de Càmpings de la província de Tarragona disposa també d'un mostrador propi per atendre els visitants interessats en l'oferta familiar dels càmpings del territori.

En la passada edició, la fira Vakantieubeurs va comptar amb més de 103.000 visitants. El 62% dels visitants busquen informació sobre litoral i càmpings, i la resta es distribueix  entre els que busquen informació sobre cultura, activitats, ciclisme i senderisme. Pel que fa a la mitjana de despesa per persona destinada a les vacances anuals, es pot destacar que entre els visitants de la fira la xifra es situa al voltant dels 3.500 euros per persona, molt superior a la mitja holandesa que es fixa en 1.200 euros per persona i any.

Galeria d'imatges

foto.JPG
foto.JPG

Document Actions