Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els municipis turístics de l'Aliança i PortAventura es promocionen per primer cop a Avignon

Aquesta és una molt bona oportunitat per treballar intensament l'àrea del Sud de França, promocionant i donant a conèixer les novetats de les destinacions

dilluns 29 abril 2013

Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca, juntament amb PortAventura, es promocionen des de dissabte i fins el pròxim dimecres en una de les fires multisectorials més importants del sud de França, concretament a la ciutat d'Avignon, Expofoire d'Avignon. L'acció compte amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Costa Daurada.

La fira que enguany celebra la seva noranta-quatrena edició, ha estat inaugurada per l'Alcaldessa d'Avignon a més d'altres autoritats franceses. L'alcaldessa ha agraït i valorat la primera participació a la fira de les destinacions i l'assistència dels regidors de turisme de Vila-seca, Xavier Graset, i de Cambrils, Xavier Martí, a més del representant de l'Ajuntament de Reus, Carles Tubella, que s'han desplaçat en nom de la resta del regidors de l'Aliança i els caps comercials de PortAventura.

Aquesta fira que va comptar l'any passat amb mes de 56.000 visitants i 350 expositors, s'ha convertit en la fita promocional que l'Aliança perseguia des de fa temps al sud de França i s'adequa perfectament als objectius fixats per les destinacions de la Costa Daurada, no només pel perfil dels visitants, molt familiar, sinó també per la proximitat de la ciutat d'Avignon i tota la seva zona d'influència al nostre territori.

La presència de Vila-seca, Salou, Reus i Cambrils s'ha potenciat amb la participació de PortAventura, que amb la presència del personatge del Woody ha estat un gran reclam en l'estand, per a grans i petits.

En un estand de més de 30 metres, les destinacions han portat tota mena de fulletons informatius i promocionals, a més de fer un taller de manualitats per als més petits.

Segons les opinions dels regidors de turisme desplaçats a la fira d'Avignon, aquesta és una molt bona oportunitat per treballar intensament l'àrea del Sud de França, promocionant i donant a conèixer les novetats de les destinacions com les de PortAventura.

Cal destacar la notorietat de l'oferta turística de les destinacions de la Costa Daurada en aquesta primera participació en la fira d'Avignon, donat que la resta d'expositors eren de multiactivitat, fent d'aquesta singularitat un dels grans atractius de la fira.

Galeria d'imatges

avignon.jpg
avignon.jpg

Document Actions