Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els nens celebren la Festa del Dia de l'Arbre plantant 250 pins a la zona de Cap Salou

divendres 07 març 2008

Més de 200 infants de Salou han celebrat avui la Festa del Dia de l'Arbre a la zona de Cap Salou. En aquesta àrea, la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat una activitat destinada als alumnes de 4t de primària dels centres educatius del municipi, consistent en la plantació d'uns 250 pins blancs en l'espai boscós situat entre la Carretera de la Costa i el carrer del Fonoll.

Per plantar aquests arbres, aquests estudiants del CEIP Europa, CEIP Salou, Escola Elisabeth i CEIP Santa Maria del Mar, han tingut l'ajut dels seus mestres , així com de diversos monitors, operaris de la brigada municipal i dels 8 joves que estan duent a terme el mòdul de medi ambient a la Casa d'Oficis. En aquesta jornada també hi ha participat l'alcalde de la ciutat, Antonio Banyeres; el coordinador institucional, Salvador Pellicé; i el regidor de Medi Ambient, Joan A. Brull.

El consistori salouenc s'ha fet càrrec del transport dels nens i nenes, des de les seves escoles al Cap Salou; del material vegetal per plantar i de les eines necessàries per realitzar aquesta feina.

Gràcies a aquesta jornada en què s'han establert diferents torns, cadascun dels participants tindran un pi amb el seu nom i la data d'avui en l'esmentada zona. Tots ells disposaran, a més, d'una samarreta negra de record de la festa.

Document Actions