Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els nens i nenes de Salou fan cagar el tió a la Masia Catalana

dijous 25 desembre 2014

Prop de 400 infants s’han acostat al parc de Carles Buigas el matí de Nadal

Aquest matí de Nadal, prop de 400 nens i nenes de Salou, s’han acostat junt amb els seus familiars a la Masia Catalana. En aquest emplaçament al carrer Carles Buigas, on també s’hi troba la mostra de bestiar autòcton català, cada 25 de desembre el tió ben tapat amb mantes caga regals per a la canalla encoratjat pels cops de bastó. L’ activitat està organitzada des de la regidoria d’Infància a través del Club Xic’s on també s’ha servit una xocolatada amb melindros per escalfar i reconfortar els nombrosos visitants de la Masia, en un matí de rigorós fred d’hivern.
L’alcalde, Pere Granados, ha acudit a la cita per desitjar bones festes a les nombroses persones que han fet cua en aquest dia tan especial de l’any. L’acompanyaven en la visita la mascota del Xic’s, el Rocky, que –a més- enguany ha vingut acompanyat del Mickey Mouse.
Moltes famílies, acompanyats dels més petits de la casa, també han aprofitat la visita a la Masia Catalana per veure la mostra de bestiari autòcton català on es poden trobar des de diferents tipus d’ànecs, oques, rucs, cabres, gallines, conills, entre un llarg etcètera.

Les activitats especials per a la canalla a través del Club Xic’s continuen al llarg de totes les festes i s’inicien demà dissabte amb l’esperat parc de Nadal, Espai Xic’s, que enguany compta amb més novetats que mai.

Galeria d'imatges

portada_tio.JPG
portada_tio.JPG
IMG_1113.JPG

Document Actions