Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Els nens i nenes del Casal Xic’s acomiaden l’estiu amb una gran festa

divendres 29 agost 2014

El col·legi Europa ha estat enguany el centre neuràlgic del casal que ha sumat més de 200 infants en les 5  quinzenes de funcionament

 

Aquest matí s’ha posat punt i final al casal Xic’s d’estiu 2014, el qual ha estat en funcionament durant els mesos de juliol i agost, al llarg de 5 quinzenes, i ha omplert totes les places disponibles per enguany. En total han estat 10 monitors i 3 vetlladores per a nens amb necessitats educatives especials els que han compartit moltes experiències amb els més de 200 nens i nenes que han passat pel casal, molts d’ells repetint quinzena rere quinzena. Avui, l’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora d’Infància, Julia Gómez, han volgut compartir una estona amb els nens i nenes i familiars, així com amb els monitors el final de festa, amb actuacions i ball, esmorzar i moltes sorpreses.

L‘alcalde, Pere Granados, vist l’èxit de convocatòria i donat que hi ha hagut infants que s’han quedat sense places ha encarregat a la regidora d’Infància, i així ho ha estat parlant també amb la direcció de Pere Tarrés, que de cara a la propera edició del casal d’estiu s’ampliïn les places en oferta per poder satisfer l’actual demanda.

La regidora Julia Gómez s’ha mostrat molt satisfeta per l’acollida que ha rebut el casal, i per la bona feina que es ve desenvolupant amb els treball amb els infants a partir de la formació i per les experiències en diversos àmbits del municipi. Així, com explicava Gómez, els nens i nenes del casal han passat pels inflables de la platja de Llevant, han conegut com és viure en una cadira de rodes, han visitat la policia local o la Masia Tous i han fet múltiples tallers i excursions.

El Casal Xic’s està gestionat per la Fundació Pere Tarrés que compta amb més de 50 anys d’existència, és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu.

El programa diari s’ha iniciat cada dia a les 7,30 del matí en horari d’acollida i ha finalitzat a les 15 hores després del servei de menjador; fent possible d’aquesta manera una conciliació entre vida familiar i laboral per a molts pares.

Galeria d'imatges

xics.jpg
P1050598.JPG
P1050598.JPG

Document Actions